Ga direct naar hoofd-inhoud »

U bent momenteel op:
 

Koga-Miyata

Top kwaliteit

Onze filosofie: alleen het beste is goed genoeg voor Koga. Daarom werkt Koga louter met eersteklas leveranciers en partners en met een zorgvuldig geselecteerd wereldwijd netwerk van gespecialiseerde dealers.

Exclusief design

Koga’s belangrijkste ontwerpprincipe is dat de functies van de fiets de uiteindelijke vorm en vormgeving bepalen. Het algemene designidee van een Koga-Miyata is een tijdloos, klassiek ontwerp dat kan worden aangepast aan lokale marktbehoeften en trends.

Innovatie

De basis van ons succes. Koga heeft een onbetwist sterke reputatie als het gaat om innovatie in de fietsindustrie. Koga heeft altijd verbetering nagestreefd. Van het gebruik van grensverleggende materialen en nieuwe onderdelen tot de ontwikkeling van zinvolle en bekroonde vernieuwingen.

Vakmanschap

Een van onze fundamenten. Al meer dan dertig jaar de basis van ons succes: Koga’s ongeëvenaarde productiemethode. Elke Koga wordt geheel met de hand geassembleerd door één enkele hoog opgeleide vakman.

Onze passie voor fietsen

De klanten van Koga, onze dealers en onze medewerkers delen één passie: fietsen! Waar dan ook, wannneer dan ook. Onze producten zijn er voor de fietsers. En omgekeerd. Onze rotsvaste overtuiging: één keer op een Koga-Miyata en je wilt niet meer anders.

Er zijn geen producten die voldoen aan deze criteria.
 
Productvergelijker

Door producten toe te voegen aan de product vergelijker kunt u ook heel gemakkelijk vragen stellen aan het fietsgigant team over de geselecteerde producten.