Ga direct naar hoofd-inhoud »

U bent momenteel op:
 

Pinarello

De bedrijfsfilosofie van Pinarello is "L'INNOVAZIONE": constant blijven innoveren. Iedere dag nieuwe ideeën testen, uitwerken en verder ontwikkelen om zodoende de fietsen telkens opnieuw te verbeteren. Nieuwe materialen worden getest met de onuitputtelijke hartstocht van een fanaat die de wielersport in zijn ADN heeft.
MAGNESIUM is en blijft onze trots. Met de DOGMA werd een nieuwe weg ingeslagen, waarvan geen enkele andere fabrikant in staat was. Zes jaar continu zoeken en ontwikkelen hebben in 2007 geleid tot de DOGMA FPX. De DOGMA FPX van MAGNESIUM AK61 met de nieuwe 'full carbon' ONDA FPX voor- en achtervorken is een UNIEKE racefiets. Er bestaat niets vergelijkbaars op de huidige markt. De DOGMA FPX blijft ondanks zijn extreem 'nerveuze' kwaliteit zeer comfortabel. Hij is licht, snel, reactief, gul en al uw kracht wordt 100 % efficiënt en zonder enig verlies op het asfalt overgedragen. 35% lichter dan aluminiumlegeringen en 340N/MM2 breekweerstand onder belasting maken de DOGMA MgAK61 buizen de meest stijve en de meest sterke van alle bestaande structurele metalen bij gelijk gewicht, en de allerlichtste bij gelijke diameter. Dit maakt de DOGMA FPX zo buitengewoon.
CARBON. Niet iedereen weet dat er talloze soorten carbon bestaan, welke op het eerste gezicht identiek lijken, maar allen over compleet verschillende kenmerken en kwaliteiten beschikken. Daarom gebruiken wij TORAYCA carbon, de allerbeste op de markt. Het is een product van het Japanse bedrijf TORAY, leverancier van de belangrijkste vliegtuig- en ruimtevaartindustrieën. De hoogste kwaliteitstandaarden en allerstrengste weerstandstesten hebben geleid tot de conceptie van het allerbeste carbon frame welk men zich kan voorstellen. Al onze CARBON frames zijn 'monocoque', en dus niet gelijmd. De 'monocoque' fabricagetechnologie staat garant voor een betere stabiliteit, en een nog stijver en 'nerveuzer' frame dan bij lijmprocedures, waar de fiets na verloop van tijd onvermijdelijk van zijn kwaliteiten verliest en verslapt. Voor de PARIS CARBON is er keuze uit 10 'custom sized' maten, en voor de F4:13 en F3:13 zijn er dat 7, zodat een ieder een perfect aangepast frame kan vinden.
De ONDA vork is tegenwoordig één van de kenmerken van PINARELLO. De voordelen die de ONDA voor- en achtervorken aan het frame aanbrengen zijn direct merkbaar: meer precisie en stabiliteit bij het in- en uitgaan van bochten bij hoge snelheid, en het beter absorberen van alle oneffenheden in het wegdek. In cijfers betekend dit 5 % meer stijfheid en 10 % meer rijcomfort. De nieuwe ONDA FPX vork is het bewijs dat men het 'volmaakte' nog verbeteren kon. De nieuwe zijdelingse welvingen versterken de structuur van de 'oversized' vork om zodoende de trillingen te verminderen en het comfort te verhogen.
Normale prijs: € 2.495,00
Fietsgigant prijs: € 1.499,00
 
Productvergelijker

Door producten toe te voegen aan de product vergelijker kunt u ook heel gemakkelijk vragen stellen aan het fietsgigant team over de geselecteerde producten.