Ga direct naar hoofd-inhoud »

U bent momenteel op:
 

Qwic

Nieuw, innovatief en verkwikkend zijn de elektrisch aangedreven tweewielers die QWIC introduceert in Nederland. Met de unieke geluidloze elektrische scooter Emoto en de lichtgewicht fietsen met elektronische trapondersteuning, reageert QWIC op de toekomst van mobiel Nederland. QWIC blaast frisse energie in een veranderende markt, met topkwaliteit elektrische tweewielers in een betaalbare prijscategorie. Met doordachte technieken verslaat QWIC moeiteloos lange afstanden, geluidshinder, hoge vervoerskosten, en is voor alle leeftijden.

WAAR KOMT QWIC VANDAAN?
In 2004 maakten vijf Nederlandse vrienden een 7 maanden durende fietstocht van 10.000 km tussen Beiroet en Beijng, in de voetsporen van Marco Polo. Gedreven door het ruige landschap en geïntrigeerd door de Oosterse technische kennis, lieten twee van de fietsers, beiden ingenieur, zich inspireren tot het ontwerpen en bouwen van de ideale fiets, gebaseerd op elektrische mobiliteit. Een nieuw merk was ontstaan: QWIC; Quality With Innovative Convenience!

DUURZAME MOBILITEIT HEEFT DE TOEKOMST!
Duurzame mobiliteit heeft de toekomst! Mobiliteit is één van de belangrijkste behoefte in onze westerse samenleving. De belangrijkste vormen van mobiliteit zijn: de auto, brommer/motor, het openbaarvervoer, de fiets en lopen. De eerste twee huidige transportmiddelen zijn voorzien van een verbrandingsmotor met als gevolg veel lokale verontreiniging. De milieu problematiek wordt in dicht bevolkte gebieden zoals Nederland steeds groter. Er is meer vraag naar mobiliteit terwijl tegelijkertijd de milieueisen strenger worden ten aanzien van CO2 uitstoot en het steeds groter wordende probleem van fijnstof. Hiernaast worden de fossiele brandstoffen schaars en zeer duur. Ook de normen voor geluidsproductie worden strenger. De toenemende vraag naar mobiliteit, met als resultaat een toenemend aantal verkeersbewegingen, veroorzaakt nu al in en om de steden grote milieu-, verkeers- en parkeerproblemen. QWIC helpt bij het verminderen van deze problemen.

Normale prijs: € 2.595,00
Fietsgigant prijs: € 1.995,00
 
Productvergelijker

Door producten toe te voegen aan de product vergelijker kunt u ook heel gemakkelijk vragen stellen aan het fietsgigant team over de geselecteerde producten.