FietsGigant, keihard de goedkoopste Fietsenwinkel

Welkom bij de FIETSGIGANT!

Werkplaats Fietsgigant

Onze fietsenmakers staan voor u klaar!

De Fietsgigant beschikt over twee volledig ingerichte werkplaatsen met vakkundig personeel. Wanneer u een fiets koopt bij de Fietsgigant kunt u voor service en garantie gewoon terecht bij onze winkel. Onze monteurs kunnen u gelijk helpen en de reparatie is meestal klaar terwijl u wacht!

Werkplaats winkel

De werkplaats in onze winkel is volledig toegerust op reparaties en onderhoud van alle verschillende fietsen. Of het nou gaat om een band vervangen of een uitgebreide opknapbeurt, het is allemaal mogelijk. Zo beschikken wij over alle speciale gereedschappen, kennis en ruime ervaring om uw racefiets of ATB af te stellen, te onderhouden en te repareren. Ook bouwen wij racefietsen volledig naar wens op.

Wij beschikken over de kennis en apparatuur voor reparatie en onderhoud van vrijwel alle merken elektrsiche fietsen. Bij ons is computerdiagnose mogelijk van vrijwel alle merken die dit ondersteunen. Bij deze diagnose kunnen wij de computer van uw elektrische fiets uitlezen en de oorzaak van diverse problemen achterhalen.

Wij als specialist op het gebied van elektrische fietsen lopen voorop in de als het gaat om service van elektrische fietsen. Wij beschikken als één van de weinige fietsenzaken over de apparatuur om de capaciteit en sterkte van de accu van uw elektrische fiets te kunnen testen. Zo kunnen wij een volledig testrapport van uw accu verzorgen zodat u weet waar u aan toe bent!

Onderhoudswerkplaats

Onze tweede werkplaats is volledig toegerust op het onderhoud van elektrische fietsen. Deze werkplaats, op een tweede locatie, is speciaal ingericht op het uitvoeren van de onderhoudsbeurten voor klanten die gebruik maken van het FOS, oftewel Fietsgigant Onderhoud Systeem. De inrichting is zodanig dat er dagelijks enkele tientallen elektrische fietsen kunnen worden ontvangen, onderhouden, en weer retour gestuurd kunnen worden. Tijdens deze onderhoudsbeurten wordt gebruik gemaakt van ons Battery Maintenance System dat uw accu een opfrisbeurt geeft en de levensduur verlengt. Dit is een service die de Fietsgigant als een van de weinigen aanbiedt, en dat standaard wordt uitgevoerd bij een FOS onderhoudsbeurt. 

Werkplaats fietsgigant   Computer diagnose fiets
Volledig uitgeruste werkplaats met 5 compleet ingerichte werkplekken   Computer diagnose van vrijwel alle merken elektrische fietsen
     
Racefiets opbouwen   Diagnose accu
het opbouwen van racefietsen geheel naar wens met de beste onderdelen   Testen en onderhouden van vrijwel alle types accu's van elektrische fietsen
     
Reparatie motor   Accu diagnose
Alle reparaties aan elektrische fietsen   Ruime kennis aanwezig voor reparaties aan accu's
     
Wiel richten   Draad tappen racefiets bracket
Ouderwets vakmanschap   Specialistische werkzaamheden