Van Limpurg Easy vouwfiets Van Limpurg Easy vouwfiets

Van Limpurg Easy vouwfiets

Top aanbieding!

De Van Limpurg Easy 3sp is een elektrische vouwfiets met extra lage instap. Door de krachtige 250W voorwielmotor en een lichtgewicht aluminium frame komt u niets te kort. Doordat de motor zich in het voorwiel bevindt en de accu in de bagagedrager is de fiets perfect in balans. Door de maarliefst 5 ondersteuningniveaus en 3 Shimano Nexus naafversnellingen staat deze fiets garant voor maximaal fietsplezier.

De actieradius is circa 50 tot 90 kilometer* volledig ondersterund. De Van Limpurg Easy 3sp heeft een besturingssyteem met 5 ondersteuningsstanden. Het bedieningspaneel is aan de linkerkant gemonteerd, hierdoor is deze optimaal te bedienen. De display die is geïntegreerd in het bedieningspaneel laat zien hoeveel energie de accu nog heeft doormiddel van de energieindicator en ook het geselecteerde ondersteuningsniveau wordt hier weergegeven. Hier kunt u ook uw snelheid en gefietste kilometers vinden.

Naast de 5 ondersteuningsniveaus is deze fiets tevens voorzien van 3 Shimano Nexus naaf versnellingen. Deze versnellingen schakelen zeer soepel over. Door de versnellingen heeft u voldoende keuze in verschillende trapsnelheden.

De Spanninga LED verlichting voor en achter zorgen dat u in het donker goed zichtbaar bent. De 20" dubbelwandig aluminium velgen zorgen ervoor dat u weinig tot geen kans loopt op een slag in het wiel. Met de V-brake rem voor en achter komt u snel en veilig tot stilstand.

De lithion ion accu is afsluitbaar en eenvoudig uitneembaar. Door middel van een sleutel kunt u de accu op slot zetten tegen diefstal en ook uitnemen. Hierdoor is de accu gemakkelijk binnen te laden. Doordat de accu afneembaar is kunt u de fiets gemakkelijk tillen als deze is opgevouwen.

*Een elektrische fiets biedt trapondersteuning tot een bepaald actieradius. Dit is afhankelijk van onder andere het gewicht van de gebruiker; de weerstand van bijvoorbeeld windkracht; hoogteverschillen en bandenspanning. Maar ook het rij programma en het rijgedrag van de berijder spelen een rol.

€1.399,00 €999,00
Levertijd: Op aanvraag
Kleur
Zadel
Zadelpen

Bestel de Van Limpurg Easy vouwfiets direct online of kom langs in onze winkel voor een gratis proefrit!

Motor Voorwielmotor
Uitneembare accu Ja
Accucapaciteit 375 Wh
Actieradius Tot 90 km
Wielmaat 20 inch
Achterlicht Spanninga LED batterij verlichting
Voorlicht Spanninga LED batterij verlichting
Voorrem V-brake
Achterrem Terugtraprem
Versnellingstype Shimano Nexus 3
Gewicht 20,5
Ondersteuningsstanden 5

Fietsgigant onderhouds systeem

  • 5 jaar garantie op alle mechanische delen
  • 5 jaar garantie op accu en motor
  • Een winterbeurt, inclusief halen en brengen door heel Nederland
  • Diefstalverzekering
  • Cascoverzekering
  • Altijd 20% extra korting op accesoires en onderdelen
  • Gratis leenfiets bij reparatie of onderhoud
  • Pechhulp-pas. Hulp bij pech onderweg in heel Nederland.

Gerelateerde producten

TOP