Van Limpurg S Serie N3 Heren voorwielmotor nieuwe accu's Van Limpurg S Serie N3 Heren voorwielmotor nieuwe accu's Van Limpurg S Serie N3 Heren voorwielmotor nieuwe accu's Van Limpurg S Serie N3 Heren voorwielmotor nieuwe accu's

Van Limpurg S Serie N3 Heren voorwielmotor nieuwe accu's

2 HALEN 1 BETALEN

ZE ZIJN ER WEER !!!!

DE GOEDKOOPSTE E-BIKE VAN NEDERLAND!!

Van Limpurg e-bikes, slechts 2 maanden gebruikt als uitleenfiets. Deze schitterende e-bikes hebben we 2 maanden gebruikt als leenfiets, dat betekent dat er hele lichte gebruikssporen op kunnen zitten. De van limpurg S-serie is een degelijke basis elektrische fiets. We hebben ze in diverse kleuren en in diverse uitvoeringen, met een accu die ook maar 2 maanden oud is en dus nog vele jaren mee kan. Op de van Limpurg S-serie geven we een jaar garantie. Middels het Fietsgigant onderhoudssysteem kunt u de garantie uitbreiden tot maar liefst 5 jaar, ook op de motor en op de accu. 

U kunt de fiets naar eigen wensen aanpassen met een comfortabel verend zadel + verende zadelpen. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten accu's. Standaard is de van Limpurg S-serie uitgerust met een 250 watt Chinese accu. Deze accu heeft een levensduur van ongeveer 2-3 jaar. Met de 250 watt accu fietst u in de praktijk zo'n 20km tot 40km als u wat rustiger fietst.

We hebben ook Samsung accu's beschikbaar tegen een kleine meerprijs. Samsung accu's gaan veel langer mee en met een zwaardere accu kunt u ook veel meer kilometers fietsen. Met de 400 watt accu fietst u tot maximaal 100km (theorie) In de praktijk fietst u zo'n 30-60km (afhankelijk van de snelheid, mate van ondersteuning enz.) De prijs is gebaseerd op inruil van een werkende e-bike. Met een 500 watt Samsung accu fietst u maar liefst tot maximaal 130km. (In de praktijk 40-80km, afhankelijk van de mate van ondersteuning en de snelheid) 

De normale prijs is € 1.599,-, nu slechts € 799,-. U betaalt dus de helft van de normale nieuwprijs. 

€1.599,00 €799,00
Levertijd: Op aanvraag
Kleur
Accu
Framemaat Heren
Versnellingen
Zadel
Zadelpen

Bestel de Van Limpurg S Serie N3 Heren voorwielmotor nieuwe accu's direct online of kom langs in onze winkel voor een gratis proefrit!

Motor Devron Front Drive Bruhless
Uitneembare accu Ja
Accucapaciteit 300Wh, 400Wh, 500Wh
Actieradius Tot 130 km
Wielmaat 28 inch
Slot Veiligheidsslot
Type vering Geen
Versnellingstype Shimano Nexus 3

Fietsgigant onderhouds systeem

  • 5 jaar garantie op alle mechanische delen
  • 5 jaar garantie op accu en motor
  • Een winterbeurt, inclusief halen en brengen door heel Nederland
  • Diefstalverzekering
  • Cascoverzekering
  • Altijd 20% extra korting op accesoires en onderdelen
  • Gratis leenfiets bij reparatie of onderhoud
  • Pechhulp-pas. Hulp bij pech onderweg in heel Nederland.

Gerelateerde producten

TOP