Een fiets leasen

Privé leasen

Onbezorgd op een nieuwe (elektrische) fiets rijden voor een vast bedrag per maand? Fietsgigand biedt u de mogelijkheid met Privé Lease van BOVAG Leasefiets. Private lease is een manier om als particulier voor een vast bedrag per maand een nieuwe (elektrische) fiets te rijden.

U kiest een fiets uit en bepaalt hoe lang u de fiets wilt leasen. Op basis van die gegevens betaalt u een vaste leaseprijs. Op het laden van de accu na weet u precies wat uw maandelijkse kosten zijn. Afschrijving, verzekering, reparatie, onderhoud, bandenvervanging en pechhulp zijn namelijk bij het lease- bedrag inbegrepen.

Wilt u meer informatie? Hier vindt u een overzicht van veel gestelde vragen.

Prive leasen

Zekerheden private leasé

BOVAG Leasefiets heeft de voorwaarden en condities voor Privé Leasefiets in lijn met de keurmerk Private Lease Auto gebracht. Het Keurmerk borgt in ieder geval de volgende 5 zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden: De Algemene voorwaarden zijn fair.
  • Compleet product: Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw Leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en pechhulp.
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten: BOVAG Leasefiets gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen.
  • 14 dagen bedenktijd: U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leasefiets en een goede keuze kunnen maken. Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd.
  • Zekerheid bij klachten: Een eventueel geschil wordt snel opgelost door onze Kwaliteitsmanager.

Wilt u een fiets leasen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

Success/Error Message Goes Here
TOP