Sparta Elektrische Fiets

Sparta Elektrische Fiets

Sparta

Sparta vindt het belangrijk om zich te onderscheiden. Sparta heeft altijd zin in iets nieuws en maakt de fiets steeds beter. De slogan is ook niet voor niets: ‘Something Special’. Een statement dat uitdaagt om constant te kijken naar de kwaliteit en toepassingen van de Sparta-fiets. Naar verrassende ideeën en geraffineerde oplossingen voor bijzondere situaties. Goede voorbeelden daarvan zijn de vader- en moederfiets, de transportfiets en de vele fietsoplossingen. En natuurijk de Sparta E-bikes. De Fietsgigant is al sinds jaar en dag een echte e-bike specialist. U vindt in onze fietsenzaak de meeste modellen elektrische fietsen. U kunt tevens bij ons terecht voor service en onderhoud aan uw elektrische fiets. Wilt u een Sparta elektrische fiets kopen dan bent u bij de Fietsgigant aan het juiste adres!
Al in 1998 introduceerde Sparta als eerste merk de elektrische fiets. Ondertussen hebben er al meer dan 500.000 consumenten gekozen voor een Sparta E-bike. Door het brede aanbod is er voor iedereen een geschikte Sparta Elektrische fiets. Zo kunt u kiezen voor het gewaardeerde Sparta ION systeem, de krachtige Sparta fietsen met Bosch systeem of de goedkope Sparta elektrische fietsen met het E-motion systeem.

Sparta ION

De Sparta ION Elektrische fietsen zijn voorzien van alle gemakken en staan garant voor een natuurlijk rijcomfort. U kunt kiezen voor de accu in het frame of de accu in de bagagedrager. Wanneer de batterij in het frame zit is hij onzichtbaar weggewerkt. Met de batterij in de bagagedrager is hij makkelijk uitneembaar. Enkele voorbeelden zijn de populaire Sparta ION RX+ met een hoge actieradius, de Sparta ION DTS met uitneembare accu of de sportieve Sparta ION GLS+ elektrische fiets. Uw goedkope Sparta ION vindt u bij de Fietsgigant in Twente.

Bosch systeem

Nieuw dit jaar zijn de Sparta fietsen met Bosch elektrisch systeem. De samenwerking tussen Sparta en Bosch levert goede elektrische fietsen. De Bosch motor zit midden in het frame gemonteerd voor een krachtige ondersteuning en extra stabiel rijgedrag. Het praktische en veelzijdige display geeft u alle informatie die u tijdens het fietsen op uw Sparta nodig bent. De display beschikt zelfs over een USB poort zodat u uw smartphone of navigatie kunt opladen tijdens een lange fietstocht met uw E-bike. In de Sparta Bosch serie worden 3 modellen geleverd.

Sparta B1

De Sparta B1 elektrische fiets is een E-bike met een hoge actieradius van maarliefst 135 kilometer. De Sparta B1 met Bosch motor heeft een zeer natuurlijke ondersteuning door de krachtige motor direct op de trapas. Dit is een elektrische fiets met dichte kettingkast. Voor de goedkoopste Sparta B1 van Overijssel bent u bij ons aan het juiste adres.

Sparta B2

De Sparta B2 E-bike is de grote broer van de Sparta B1. De samenwerking tussen Sparta en Bosch heeft deze uitstekende Sparta B2 elektrische fiets opgeleverd. Het model 2013 van de Sparta B2 is van alle gemakken voorzien. Dankzij de toevoeging van de Shimano Alfine versnellingen rijdt u altijd in het juiste verzet. Voor uw goedkope Sparta B2 in Twente Overijssel komt u langs in onze winkel in Vriezenveen.

Sparta BS3

De Sparta BS3 uit 2013 is dé sportieve elektrische fiets van Sparta. Door de combinatie van de Bosch motor en de Sram Dual Drive met 30 versnellingen is deze fiets uitermate geschikt voor lange afstanden en routes door de bergen. Of u nu met uw Sparta BS3 elektrische fiets rijdt door Overijssel of de Alpen, niets is voor deze Bosch BS3 E-bike te gek!

Sparta E-Motion X2

Nieuw bij de Elektrische fietsen van Sparta is de E-Motion X2 2013, waarbij de accu is weggewerkt in de kettingkast. Aan de buitenkant van de fiets kunt u niet zien dat de X2 een E-bike is. Op het oog is het een gewone fiets, maar met een elektrische verrassing! De accu van de Sparta E-motion X2 is niet alleen onzichtbaar, maar ook uitneembaar. Dit is praktisch, want een uitneembare accu is overal op te laden. Ook voor de goedkoopste Sparta E-Motion X2 van Twente bent u bij E-bike specialist Fietsgigant aan het juiste adres.

Sparta E-Motion C4

De Sparta E-motion C4 is een populaire elektrische. Deze Sparta C4 E-bike heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het is een eenvoudig te bedienen fiets met een uitneembare accu in de bagagedrager.

TOP