Van Limpurg S Serie N3 Heren Voorwielmotor Van Limpurg S Serie N3 Heren Voorwielmotor Van Limpurg S Serie N3 Heren Voorwielmotor Van Limpurg S Serie N3 Heren Voorwielmotor

Van Limpurg S Serie N3 Heren Voorwielmotor

600,- EURO INRUIL

ZE ZIJN ER WEER !!!!

DE GOEDKOOPSTE E-BIKE VAN NEDERLAND!!

De van limpurg S-serie is een degelijke basis elektrische fiets. We hebben ze in diverse mooie kleuren en in diverse uitvoeringen en u kunt zelf kiezen welke accu u wilt. Op de van Limpurg S-serie geven we 2 jaar garantie. Middels het Fietsgigant onderhoudssysteem kunt u de garantie uitbreiden tot maar liefst 5 jaar, ook op de motor en op de accu. 

U kunt de fiets naar eigen wensen aanpassen met een comfortabel verend zadel + verende zadelpen. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten accu's. Standaard is de van Limpurg S-serie uitgerust met een 250 watt Chinese accu. Deze accu heeft een levensduur van ongeveer 2-3 jaar. Met de 250 watt accu fietst u in de praktijk zo'n 20km tot 40km als u wat rustiger fietst. We hebben ook Samsung accu's beschikbaar tegen een kleine meerprijs. Samsung accu's gaan veel langer mee en met een zwaardere accu kunt u ook veel meer kilometers fietsen. Met de 400 watt accu fietst u tot maximaal 100km (theorie) In de praktijk fietst u zo'n 30-60km (afhankelijk van de snelheid, mate van ondersteuning enz.) De prijs is gebaseerd op inruil van een werkende e-bike. Met een 500 watt Samsung accu fietst u maar liefst tot maximaal 130km. (In de praktijk 40-80km, afhankelijk van de mate van ondersteuning en de snelheid) 

De normale prijs is € 1.599,-, nu slechts € 999,-. 

€1.599,00 €999,00
Levertijd: Op aanvraag
Kleur
Accu
Framemaat Heren
Versnellingen
Zadel
Zadelpen

Bestel de Van Limpurg S Serie N3 Heren Voorwielmotor direct online of kom langs in onze winkel voor een gratis proefrit!

Motor Devron Front Drive Bruhless
Uitneembare accu Ja
Accucapaciteit 300Wh, 400Wh, 500Wh
Wielmaat 28 inch
Voorrem V-brake
Achterrem V-brake

Fietsgigant onderhouds systeem

  • 5 jaar garantie op alle mechanische delen
  • 5 jaar garantie op accu en motor
  • Een winterbeurt, inclusief halen en brengen door heel Nederland
  • Diefstalverzekering
  • Cascoverzekering
  • Altijd 20% extra korting op accesoires en onderdelen
  • Gratis leenfiets bij reparatie of onderhoud
  • Pechhulp-pas. Hulp bij pech onderweg in heel Nederland.

Gerelateerde producten

TOP