Van Limpurg S Serie N3 Heren Voorwielmotor Van Limpurg S Serie N3 Heren Voorwielmotor Van Limpurg S Serie N3 Heren Voorwielmotor Van Limpurg S Serie N3 Heren Voorwielmotor

Van Limpurg S Serie N3 Heren Voorwielmotor

600,- EURO INRUIL

ZE ZIJN ER WEER !!!!

DE GOEDKOOPSTE E-BIKE VAN NEDERLAND!!

De van limpurg S-serie is een degelijke basis elektrische fiets. We hebben ze in diverse mooie kleuren en in diverse uitvoeringen en u kunt zelf kiezen welke accu u wilt. Op de van Limpurg S-serie geven we 2 jaar garantie. Middels het Fietsgigant onderhoudssysteem kunt u de garantie uitbreiden tot maar liefst 5 jaar, ook op de motor en op de accu. 

U kunt de fiets naar eigen wensen aanpassen met een comfortabel verend zadel + verende zadelpen. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten accu's. Standaard is de van Limpurg S-serie uitgerust met een 250 watt Chinese accu. Deze accu heeft een levensduur van ongeveer 2-3 jaar. Met de 250 watt accu fietst u in de praktijk zo'n 20km tot 40km als u wat rustiger fietst. We hebben ook Samsung accu's beschikbaar tegen een kleine meerprijs. Samsung accu's gaan veel langer mee en met een zwaardere accu kunt u ook veel meer kilometers fietsen. Met de 400 watt accu fietst u tot maximaal 100km (theorie) In de praktijk fietst u zo'n 30-60km (afhankelijk van de snelheid, mate van ondersteuning enz.) De prijs is gebaseerd op inruil van een werkende e-bike. Met een 500 watt Samsung accu fietst u maar liefst tot maximaal 130km. (In de praktijk 40-80km, afhankelijk van de mate van ondersteuning en de snelheid) 

De normale prijs is € 1.599,-, nu slechts € 999,-. 

€1.599,00 €999,00
Levertijd: Op aanvraag
Kleur
Accu
Framemaat Heren
Versnellingen
Zadel
Zadelpen

Bestel de Van Limpurg S Serie N3 Heren Voorwielmotor direct online of kom langs in onze winkel voor een gratis proefrit!

Motor Voorwielmotor
Uitneembare accu Ja
Accucapaciteit 300Wh, 400Wh, 500Wh
Wielmaat 28 inch
Voorrem V-brake
Achterrem V-brake

Fietsgigant onderhouds systeem

  • 5 jaar garantie op alle mechanische delen
  • 5 jaar garantie op accu en motor
  • Een winterbeurt, inclusief halen en brengen door heel Nederland
  • Diefstalverzekering
  • Cascoverzekering
  • Altijd 20% extra korting op accesoires en onderdelen
  • Gratis leenfiets bij reparatie of onderhoud
  • Pechhulp-pas. Hulp bij pech onderweg in heel Nederland.

Gerelateerde producten

TOP