FietsGigant, keihard de goedkoopste Fietsenwinkel

Welkom bij de FIETSGIGANT!

Nieuws

3 dolle dagen tijdens hemelvaartshow
30-04-2017

KOMENDE WEEK MEGA HEMELVAARTSSHOW MET ENORM VEEL ELEKTRISCHE FIETSEN BIJ FIETSGIGANT.

AANSTAANDE DONDERDAG, VRIJDAG EN ZATERDAG ORGANISEERT MEGA RIJWIELSTORE FIETSGIGANT WEER DE JAARLIJKSE 3 DOLLE DAGEN MET MEGA AANBIEDINGEN VOOR HONDERDEN VERSCHILLENDE SOORTEN EBIKE'S.

Wees er op tijd bij, tientallen super aanbiedingen tijdens onze beroemde dolle dagen met hemelvaart, heel veel fietsen van allerlei merken met heel veel korting, heel veel service, service en nog meer service. Gratis bezorgen, gratis fietsmeting, onderhoud aan huis, grats testen,  5jaar garantie op accu, motor en hele fiets als u gebruikt maakt van het beroemde Fietsgigant Onderhoudssysteem. Service aan huis, gratis bezorging, 24/7 pechhulppas, gratis leenfiets, jaarlijks accu onderhoud, rechtsbijstandverzekering enz. enz.  

 

UNIEK in NEDERLAND het Fietsgigant Ondehoudssysteem!!!

Koop een fiets tijdens onze 3 dolle dagen en krijg een prachtig kado bij aanschaf van uw nieuwe elektrische fiets, Fietsgigant is het grootste Ebike centrum van Oost Nederland met honderden elektrische fietsen in ons cmpleet vernieuwde Ebike test centrum, beleef de allernieuwste elektrische fietsen van Batavus,  Sparta, Gazelle, Multicycle, van Limpurg, Devron, Icycle, Vogue, Hollandia, Riverl, Union, Giant enz. enz bij mega rijwielstore Fietsgigant in Vriezenveen.

Honderden euro's korting op de allernieuwste ebikes, ALLE BEKENDE MERKEN, alle types, alle uitvoeringen, klein, groot, goedkoop, exclusief, nieuw, luxe, 26 inch of 28 inch, alle framematen, alle kleuren, nergens in Nederland is er meer keus dan bij de allergrootste van Oost Nederland. Ebikecentrum Fietsgigant.

 

Nu bij FietsGigant mega rijwielstore Fietsgigant Gazelle's, heel veel gazelle orange excellent met service, service en nog meer veel meer service, profiteer nu van de 50/50 deal, u betaalt er 1 en u krijgt de 2e van ons erbj kado. Ook Sparta fietsen, de 2e krijgt u kado, u betaalt de ene helft en wij betalen de andere helft. Splinternieuwe elektrische fietsen zijn bij ns al te krijgen vanaf € 495,-, € 699,-, € 799,-, € 899,-. € 999,- enz. enz.

WEES ER SNEL BIJ, OP = OP, WEG = PECH, 3DOLLE DAGEN, 3 DAGEN VOL FIETSPLEZIER !!!!

Lees meer»
Wilt u langer en veilig van uw fiets kunnen genieten?
07-02-2017

Om langer en veilig van uw fiets te kunnen genieten is het onderhouden van elke fiets heel belangrijk. Wij adviseren u nu alvast een onderhoudsbeurt in onze profesionele werkplaats te laten uitvoeren. 

Lees meer»
Bescherm u zelf tegen regen en kou op de fiets
31-01-2017

Als het regent kunt u rustig op de fiets stappen, het is dan wel verstandig om u goed aan te kleden.

Lees meer»
7 belangrijke tips: fiets veilig met kinderen op de fiets
26-01-2017

Fietsen met kinderen kan uitdagend zijn. Uiteraard zorgt u al voor het juiste en veilige materiaal (kinderzitjes, geen open spaken, scherm ze af met jasbeschermers zodat er geen voetjes tussen kunnen komen). Naast degelijk materiaal gaan we hieronder vooral in op uw gedrag. Hoe begeeft u zich op een veilige manier met kinderen in het verkeer? We geven zeven tips.

Lees meer»
Fietsers zijn van harte welkom!
29-09-2016

Wat maakt een fietstocht leuk? Natuurlijk, het afstappen! Met meer dan 1100 Fietsers Welkom! bedrijven in Nederland is er altijd wel een goed adres in de buurt.

Lees meer»
Elektrische fiets in trek op 50PlusBeurs
26-09-2016

Iets minder dan honderdduizend mensen hebben de afgelopen dagen de jaarlijkse 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht bezocht.

Lees meer»
Wijziging wetgeving Speed Pedelecs in België
22-09-2016

Van plan om binnenkort een mooie fietstocht te maken in België? Let dan goed op als je met een speed pedelec gaat fietsen.

Lees meer»
Fiets gebruiken als vervoermiddel maakt meest gelukkig
20-09-2016

Volgens een recent onderzoek dat uitging van de Clemson University in de VS zijn fietsers een stuk gelukkiger dan gebruikers van andere vervoersmiddelen. 

Lees meer»
Doe ook mee met de Fietstelweek
17-09-2016

Van 19 - 26 september 2016 is het nationale Fietstelweek. Net als vorig jaar wil de organisatie onder het mom 'meten, weten en verbeteren' alle fietsbewegingen in kaart brengen.

Lees meer»